1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak migdałka podniebiennego, przerzuty do węzłów chłonnych |
Zoja 62
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 28735
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2011-06-01, 14:03 Temat: Rak migdałka podniebiennego, przerzuty do węzłów chłonnych |
M-blue, jeśli koniecznie chcesz coś robić, zainwestuj w książkę "Antyrak" autor: dr David Servan-Schreiber, wydatek znośny bo 25,90. Mam ją i uważam, że to super lektura. Autor to lekarz, nie wciska żadnej ciemnoty,to co pisze, to konkrety, poparte badaniami. Tekst jest podzielony jakby na 3 działy: żywienie - trochę u nas nierealne, bo oparte głównie na produktach ekologicznych ale i tak można sporo ściągnąć; psychikę - medytacje, pozytywne myślenie itp., oraz ruch. Znam ten ból, kiedy człowiek się miota i nie wie co z sobą zrobić, więc poczytaj. Gdyby się okazało, że hispat nie wykaże zmian - czego Ci z całego serca życzę - książkę i tak warto mieć.
Trzymaj się cieplutko, żyj normalnie i bądź dobrej myśli |
Temat: Rak migdałka podniebiennego, przerzuty do węzłów chłonnych |
Zoja 62
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 28735
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2011-05-28, 21:02 Temat: Rak migdałka podniebiennego, przerzuty do węzłów chłonnych |
M-blue, powolutku. Poczekaj na wynik badania hispat.
Ja miałam raka migdałka z przerzutami do węzłów chłonnych, jestem po operacji i radioterapii. W czerwcu minie rok jak skończyłam naświetlania.
Radziłabym Ci spokojnie poczekać na wyniki badania i na pewno później onkolog - jeśli będzie potrzebny, oby nie - ustala strategię leczenia. W przypadku raka jest to radioterapia połączona z chemioterapią....ale jak mówię, poczekaj na konkrety.
Życzę Tacie dobrych wieści a Tobie spokoju i - jakkolwiek to zabrzmi - wiary w pomyślny rozwój wydarzeń. |
|
|